Ремонт на баня

Професионален
ремонт на баня

 НИЕ СМЕ ГОТОВИ ДА ИЗЧИСЛИМ ЦЕНАТА НА РЕМОНТА НА ВАШАТА БАНЯ В РАМКИТЕ НА 10 МИНУТИ.

Цялостен ремонт на баня цена и срок

Фирмата ни извършва ремонт на баня и тоалетна до ключ. Извършваме всички видове дейности, необходими за цялостен ремонт. Можете също така да поръчате всякакъв вид услуга отделно…

Услуги за обновяване на баня

Накратко ще ви запозная с нашите услуги.
Планирате ремонт на банята си? Ние сме тук, за да ви предоставим най-доброто решение за подновяване на вашата баня. Независимо дали става въпрос за къртене, изнасяне и извозване на старата санитария, смяна на тръбопровода, или подмяна на електрическата инсталация, нашият екип от професионалисти е готов да се справи с всичко.

С внимание към детайлите и качеството на изпълнение, ние осигуряваме перфектни решения за изправяне на стени и замазка на подове. Лепенето на плочки по стени и подове е нашата специалност, като съчетаваме естетика и функционалност, за да създадем модерна и уютна баня.

Искате ли да добавите таван за банята си? Не се притеснявайте, нашият екип има опит и в този вид проекти. Монтажът на всичко по банята е от ключово значение за създаването на функционално пространство, което да отговаря на вашите нужди и предпочитания.

С най-новите тенденции в дизайна и качествени материали, вашият ремонт на банята може да се превърне в истинско преживяване. Заложете на нас за вашия следващ проект и се насладете на обновената и стилна баня, която заслужавате.

 

Ремонт на баня София

Всеки иска да има стилен и издръжлив ремонт в банята си. За да изпълните тази мечта, трябва да работите усилено и, разбира се, да изберете група от най-добрите специалисти по ремонта. Нашата компания вярва, че дизайнът на банята трябва да съчетава модерни технологии и изтънченост на традицията.

Шест причини хората да ни изберат

Качествен материал

 Материали с гарантирано високо качество в България.

Акредитиран

Подхождаме индивидуално към всеки проект.

Обучени работници

Професионална квалификация по специалност.

Кратки срокове

Бързо, Изгодно, Качествено.

Бърз отговор

Обаждате ни се или оставяте заявка – специалист идва при вас.

3 години гаранция

Получавате гаранция за всички извършени работи.

Поискайте вашата безплатна оферта

Безплатен Оглед – Вашите Първи Стъпки Към Идеалната Баня

Здравейте,

Предлагаме ви възможността за безплатен оглед на вашия баня проект, за да започнете стъпките към реализирането на вашите мечти за перфектната баня.

Нашия професионален екип от специалисти ще се яви на място в удобно за вас време, за да оценим съществуващото състояние на вашата баня и да обсъдим вашите планове и идеи. Независимо дали сте на първите стъпки от ремонта или имате конкретни изисквания, нашите експерти ще ви насочат и предоставят професионално мнение.

Какво предлагаме :

По време на безплатния оглед, ще обсъдим следните ключови точки:
– Изисквания и желания за новата баня
– Възможни дизайнерски решения и опции за санитарни уреди
– Бюджет и времеви рамки на проекта
– Конкретни въпроси и съвети от нашите експерти

С цел да направим процеса на ремонта на вашата баня колкото е възможно по-гладък и удобен, безплатният оглед е първата стъпка в правилната посока.

За да научите повече и да уговорите безплатен оглед, моля, свържете се с нас чрез [телефонен номер] или [имейл адрес]. Очакваме с нетърпение да ви помогнем да превърнете вашата баня в перфектното пространство, което сте винаги искали.

Нашите предимства

Надеждността на компанията се потвърждава от положителни отзиви от началото на работа през 2014 г..

Надеждност

Тясната специализация на нашата компания е гаранция за професионализъм. Работим по договор. Заплащане за реално извършена работа.

Достъпна цена

Ниската цена се постига чрез оптимизиране на производствените процеси. Нашата компания има отлично съотношение цена/качество.

Качество

Нашите услуги имат най-добро съотношение между цена и качество

Цената на Ремонта на Баня: Фактори, Процес и Бюджетни Насоки

Въведение 
Ремонтът на баня е важен проект, който може да промени изцяло визията и функционалността на вашия дом. Този статия ще изследва различните фактори, които влияят на цената на ремонта на банята, както и ще предостави бюджетни насоки за този важен процес.
 

Част 1: Фактори, Определящи Цената на Ремонта 

 
1. Обхват на Работата: По-голямата и сложната баня ще изисква повече материали и труд. Разглеждането на различни елементи на ремонта – подове, стени, санитария, електроинсталации и други, е необходимо.
 
2. Избор на Материали: Качеството и видът на използваните материали имат значително влияние. Мрамор, плочки, керамика, боя и санитария се различават по цена и качество.
 
3. Професионални Услуги: Най-вероятно ще наемете строителни специалисти за ремонта. Техният опит и трудът, който те извършват, също ще определят разходите.
 
4. Допълнителни Елементи: Ако искате да добавите допълнителни елементи като вградени шкафове, джакузи или отопление на пода, тези разходи също трябва да бъдат взети предвид.
 
5. Разходи за Труд и Работа: Освен материалите, работната ръка също има своя цена. Работниците, които ще извършват ремонта, ще се заплатят според работния ден или проект.
 

Част 2: Процес на Ремонт 

 
1. Планиране и Дизайн – Първата стъпка при ремонта на вашата баня е да изготвите подробен план и дизайн, който да отразява вашите желания и нужди.

2. Къртене и Изнасяне – Изпразване на банята от старите санитарни уреди и оборудване, като се освободим пространство за бъдещите подобрения.

3. Смяна на Тръбопровода – Заменяме старите тръбопроводи, за да осигурим надеждна водоподаваща система.

4. Електрическа Инсталация – Актуализираме електрическата инсталация, за да отговаря на съвременните стандарти за безопасност и удобство.

5. Изправяне на Стени и Замазка на Подове – Извършваме ремонт на стените и подовете, включително замазка и шпакловка, за да подготвим повърхностите за следващите стъпки.

6. Лепене на Плочки – Изберете качествени плочки ние ще се заемем с тяхното лепене по стени и подове, което ще добави естетика и леснота на почистване.

7. Таван за Баня – При необходимост, добавеме или ремонтираме тавана на банята за по-добра изолация и структурна интеграция.

8. Монтаж на Санитария и Оборудване – Поставяме новите санитарни уреди, мебели и аксесоари, избрани според вашия стил и удобство.

9. Финално Докосване – Завършваме ремонта с финални детайли като боядисване, облицовка и монтаж на осветление.

10. Почистване и Поддръжка – Накрая, почистете и поддържайте вашата нова баня, за да запазите нейния блясък и функционалност.

Следвайки тези стъпки, вашият ремонт на банята ще бъде успешен.
 

Част 3: Бюджетни Насоки 

 
1. Заделете Бюджет: Преди да започнете ремонта, определете реалистичен бюджет. Не забравяйте да включите резерви за непредвидени разходи.
 
2. Сравнете Оферти: Получете оферти от различни строителни фирми и доставчици на материали. Сравнете цените и качеството на предлаганите услуги.
 
3. Планирайте Спестявания: Ако сте ограничени в бюджета, могат да бъдат взети предвид някои компромиси като избор на по-икономични материали или намаляване на обхвата на проекта.
 
4. Съчетайте Самодейност и Професионализъм: Може да решите да извършите някои части от работата сами, а други да бъдат доверени на професионалисти, за да пестите на разходите.
 
Заключение 
Ремонтът на банята е значима инвестиция във вашия дом и комфорт. Цената на ремонта зависи от множество фактори, но с правилно планиране и управление на бюджета можете да постигнете желания резултат без излишни разходи. Важно е да се обърне внимание на детайлите.
„Намерете Професионални Майстори за Ремонт на Банята с Нас!“
 
Ремонтът на банята е сериозен проект, който може да преобрази вашето пространство и подобри комфорта и стойността на вашия дом. Ако ви трябват майстори с опит и експертиза за изпълнение на вашия ремонт на банята, не търсете повече. Ние предлагаме надеждни и професионални майстори, готови да сътрудничат с вас и да осъществят вашите банeни мечти.
 
 
 
 
 
 

Цени за ремонт на баня 2023

Цялостен ремонт

Цената е само за труд

3000

15 работни дни

3 години гаранция

Годишна подръжка

 
Частичен ремонт

Цената е само за труд

1500

 15 работни дни

1 години гаранция

Годишна подръжка

 
Лукс ремонт на баня

Цената е само за труд

5000

15 работни дни

4 години гаранция

Годишна подръжка

баня кв Овча Купел
Баня кв. Овча Купел

 

Тип баня:  комбинирана баня

Площ:  баня 3.8 м2

Срокове:  15 дни

Цена:  2720 лв.

ремонт на баня
Баня кв. Дружба

 

Тип баня:  комбинирана баня

Площ:  баня 2.4 м2

Срокове:  11 дни

Цена:  2200 лв.

баня дървеница
Баня кв. Дървеница

 

Тип баня:  комбинирана баня

Площ:  баня 2.6 м2

Срокове:  12 дни

Цена:  2500 лв.

реновиране на тоалетна и баня окачено казанче

История на нашите клиенти

До 45% от обектите се работят по препоръка.

20% от завършените обекти са преправени след работа на недобросъвестни майстори.

 

Разходи за ремонтиране на баня

Моля, имайте предвид, че цените са приблизителни диапазони и могат да варират в различните градове по отношение на таксите за труд, качеството и наличността на материали. Mоже да погледнете ценова листа на ремонтните услуги и довършителни ремонти.
Не се бави. Спести днес!
Качество и гаранция
Най евтин ремонт на баня

Нашите майстори са тук за вас. Започнете днес. Видео ремонт на баня