Ремонт на баня

Професионален
ремонт на баня

 НИЕ СМЕ ГОТОВИ ДА ИЗЧИСЛИМ ЦЕНАТА  ЗА РЕМОНТ НА ВАШАТА БАНЯ В РАМКИТЕ НА 10 МИНУТИ.

Цялостен ремонт на баня цена и срок

Ние предлагаме опростена, ясна и прозрачна услуга за ремонт на баня.

Ремонтите могат да бъдат разделени на две основни категории: основни и довършителни.
За да научите повече за конкретна услуга, моля, посетете нашата ценова секция по надолу в  страницата . Там ще намерите подробна информация за услугата, включително цени, срокове за изпълнение и гаранции.Цените за работа и материали за ремонт на баня са посочени.
Работим коректно и на най-добри цени.

Извършваме всички видове дейности, необходими за цялостен ремонт. Можете също така да поръчате всякакъв вид услуга отделно…

Ремонт на баня в София: всичко, което трябва да знаете

 

Здравейте, бъдещи собственици на обновени бани! Ако сте решили да си обновите банята, ето няколко неща, които трябва да имате предвид. Целта ни е да превърнем ремонта на вашата баня в информиран и успешен процес! Ние осъзнаваме, че това е важен проект, който заслужава специално внимание. Този текст има за цел да ви предостави подробна информация, която да ви помогне при вземането на решение за ремонта на вашата баня.

Първо, разглеждаме факторите, влияещи на цената на ремонта. Обхватът на работата, изборът на материали, професионалните услуги, допълнителните елементи и разходите за труд и работа.

Ремонт на баня с тоалетна

Всеки иска да има стилен и издръжлив ремонт в банята си. За да изпълните тази мечта, трябва да работите усилено и, разбира се, да изберете група от най-добрите специалисти по ремонта. Нашата компания вярва, че дизайнът на банята трябва да съчетава модерни технологии и изтънченост на традицията.

Гарантираме ви 6 неща

Качествен материал

 Материали с гарантирано високо качество в България.

Качество и цена

Изгодни цени, съобразени с качеството на услугите.

Опит и умения

Качествена работа, извършена от опитни майстори с доказани умения.

Кратки срокове

Извършваме ремонти в кратки срокове, за да ви осигурим максимално удобство.

Бърз отговор

Предоставяме необходимата информация бързо и точно.Ние ценим вашето време.

3 години гаранция

Гаранция за всички извършени работи, включително за използваните материали.

Поискайте вашата безплатна оферта

 

Безплатен Оглед – Вашите Първи Стъпки Към Идеалната Баня

Здравейте,

Предлагаме ви възможността за безплатен оглед на вашия баня проект, за да започнете стъпките към реализирането на вашите мечти за перфектната баня.

Нашия професионален екип от специалисти ще се яви на място в удобно за вас време, за да оценим съществуващото състояние на вашата баня и да обсъдим вашите планове и идеи. Независимо дали сте на първите стъпки от ремонта или имате конкретни изисквания, нашите експерти ще ви насочат и предоставят професионално мнение.

Какво предлагаме

По време на безплатния оглед, ще обсъдим следните ключови точки:
– Изисквания и желания за новата баня
– Възможни дизайнерски решения и опции за санитарни уреди
– Бюджет и времеви рамки на проекта
– Конкретни въпроси и съвети от нашите експерти

С цел да направим процеса на ремонта на вашата баня колкото е възможно по-гладък и удобен, безплатният оглед е първата стъпка в правилната посока.

За да научите повече и да уговорите безплатен оглед, моля, свържете се с нас чрез [0895804840] или [имейл адрес]. Очакваме с нетърпение да ви помогнем да превърнете вашата баня в перфектното пространство, което сте винаги искали.

Нашите предимства

Надеждността на компанията се потвърждава от положителни отзиви от началото на работа през 2014 г..

Надеждност

Тясната специализация на нашата компания е гаранция за професионализъм. Работим по договор. Заплащане за реално извършена работа.

Достъпна цена

Ниската цена се постига чрез оптимизиране на производствените процеси. Нашата компания има отлично съотношение цена/качество.

Качество

Нашите услуги имат най-добро съотношение между цена и качество

Ремонт на баня цени, етапи, бюджет

Въведение 
 
Ремонтът на баня е важен проект, който може да промени изцяло визията и функционалността на вашия дом. Тази статия ще изследва различните фактори, които влияят на цената на ремонта на банята, както и ще предостави бюджетни насоки за този важен процес.
 

 Фактори, Определящи Цената на Ремонта 

 
– Обхват на Работата: По-голямата и сложната баня ще изисква повече материали и труд. Разглеждането на различни елементи на ремонта – подове, стени, санитария, електроинсталации и други, е необходимо.
 
– Избор на Материали: Качеството и видът на използваните материали имат значително влияние. Мрамор, плочки, керамика, боя и санитария се различават по цена и качество.
 
– Професионални Услуги: Най-вероятно ще наемете строителни специалисти за ремонта. Техният опит и трудът, който те извършват, също ще определят разходите.
 
– Допълнителни Елементи: Ако искате да добавите допълнителни елементи като вградени шкафове, джакузи или отопление на пода, тези разходи също трябва да бъдат взети предвид.
 
– Разходи за Труд и Работа: Освен материалите, работната ръка също има своя цена. Работниците, които ще извършват ремонта, ще се заплатят според работния ден или проект.
 

Етапи за Ремонт на баня

 

Казвам се Стоян и съм професионален майстор на бани. Работя в тази сфера от повече от 10 години и съм виждал всичко, от малки ремонти до пълни преустройства.

Днес искам да ви разкажа от личен опит за това как извършихме ремонта на баня в София . Като се надявам да намерите отговорите на въпросите, които ви интересуват.. Ще споделя с вас някои съвети, които ще ви помогнат да избегнете грешки и да получите резултат, който ще ви радва години наред.

При поредния сложен основен ремонт на баня. Собственикът искаше да направи всичко наново, от къртене до лепене на плочки.

Ето какво се случи.

Къртене, чистене и извозване

„Първо, къртихме всичко старо – плочките, теракотата, санитарията. После почистихме всичко и извозихме отпадъците до депото. Това беше доста трудна работа, но беше необходимо, за да започнем от нулата.“

ВиК инсталации

ВиК по цялата баня и към кухнята

„След това монтирахме ново ВиК – тръби, сифони, смесители. Сложихме и нови връзки към кухнята. Това беше доста отговорна работа, защото трябваше да се направи както трябва, за да не има течове.“

Замазки

Замазки по пода с нови тръби и сифони

„После направихме замазки по пода, като положихме и нови тръби и сифони. Това беше доста трудоемка работа, но беше необходима, за да се получи стабилна основа за плочките.“

Изправяне на стени с мазилка, Клиента не иска картон

„След това изправихме стените с мазилка. Собственикът искаше да има картон на щранговете на тръбите за парно , затова сложихме и него. Това беше доста времеемка работа, но беше необходима, за да се получи равна повърхност за плочките за скриване на тръбите.“

Хидроизолация

„След това направихме хидроизолация навсякъде – по пода, по стените и по тавана. Това беше много важна работа, за да се предпази банята от влага.“

Лепене на плочки

„След това дойде ред на плочките. Лепих плочки по стените и по пода. Това беше доста творческа работа, защото трябваше да избера правилните плочки и да ги подредя по интересен начин.“

Окачен таван с луни

„После монтирахме окачен таван с луни. Това беше доста модерно решение, което придава на банята завършен вид.“

Монтаж на санитария и аксесоари

„Накрая монтирахме санитарията и аксесоарите. Това беше доста проста работа, но беше необходима, за да се направи банята готова за употреба.“

Услуги предлагани за ремонт на баня

„Този ремонт ми показа, че има много различни услуги, които се предлагат за ремонт на баня. Мога да ви препоръчам следните услуги.

– Къртене и извозване на отпадъци
– ВиК услуги
– Замазки
– Изправяне на стени с мазилка или картон
– Хидроизолация
– Лепене на плочки
– Монтаж на окачен таван
– Монтаж на санитария и аксесоари
Ако имате нужда от ремонт на банята, можете да се свържете с мен. Ще се радвам да ви помогна.“

Следвайки тези стъпки, вашият ремонт на баня ще бъде успешен.

 

  Бюджетни Насоки 

 
– Заделете Бюджет: Преди да започнете ремонта, определете реалистичен бюджет. Не забравяйте да включите резерви за непредвидени разходи.
 
– Сравнете Оферти: Получете оферти от различни строителни фирми и доставчици на материали. Сравнете цените и качеството на предлаганите услуги.
 
– Планирайте Спестявания: Ако сте ограничени в бюджета, могат да бъдат взети предвид някои компромиси като избор на по-икономични материали или намаляване на обхвата на проекта.
 
– Съчетайте Самодейност и Професионализъм: Може да решите да извършите някои части от работата сами, а други да бъдат доверени на професионалисти, за да пестите на разходите.
 
Заключение 
Ремонтът на банята е значима инвестиция във вашия дом и комфорт. Цената на ремонта зависи от множество фактори, но с правилно планиране и управление на бюджета можете да постигнете желания резултат без излишни разходи. Важно е да се обърне внимание на детайлите.
„Намерете Професионални Майстори за Ремонт на Банята с Нас!“
 
Ремонтът на банята е сериозен проект, който може да преобрази вашето пространство и подобри комфорта и стойността на вашия дом. Ако ви трябват майстори с опит и експертиза за изпълнение на вашия ремонт на банята, не търсете повече. Ние предлагаме надеждни и професионални майстори, готови да сътрудничат с вас и да осъществят вашите банeни мечти.

.

 
 
 
 
 
 

Цени за ремонт на баня 2024

Цялостен ремонт на баня

Цената е за труд и материали

3700

15 работни дни

3 години гаранция

Годишна подръжка

 
Довършителен ремонт

Цената е само за труд

1500

 7 работни дни

1 години гаранция

Годишна подръжка

 
Ремонт на баня в ново строителство

Цената е за цялостното изпълнение на услугата.

2900

10 работни дни

3 години гаранция

Редовна профилактика

Завършени ремонти на бани преди и след

баня кв Овча Купел
Баня кв. Овча Купел

 

Тип баня:  комбинирана баня

Площ:  баня 3.8 м2

Срокове:  15 дни

Цена:  3720 лв.

ремонт на баня
Баня кв. Дружба

 

Тип баня:  комбинирана баня

Площ:  баня 2.4 м2

Срокове:  11 дни

Цена:  3600 лв.

баня дървеница
Баня кв. Дървеница

Тип баня:  комбинирана баня

Площ:  баня 2.6 м2

Срокове:  12 дни

Цена:  2920 лв.

Видео Ремонти на бани

Вижте нашите завършени проекти за ремонт на бани в София. От малки и функционални бани до просторни и луксозни бани, ние предлагаме цялостни решения за всеки вкус и бюджет..

Play Video about Видеоклипове на ремонт на бани

Видове ремонт на баня

Основен ремонт на баня
– Включва широкомащабни промени като преустройство на пространството, смяна на всички санитарни уреди и плочки, обновяване на водопроводната и електрическата инсталация.
– Този тип ремонт преобразява напълно банята, предоставяйки модерен и функционален дизайн.

-Възстановителен ремонт на баня

– Подходящ за бани с леки повреди или износвания.
– Включва освежаване на визията, реставрация на фугите, смяна на санитарни уреди и други мерки за възстановяване на бани, които са изгубили своя блясък.

-Частичен ремонт на баня

– Осигурява фокусирано подобрение на определени елементи в банята, без да се засяга цялостната структура.
– Включва например смяна на плочки, аксесоари или обновяване на определени части от водопроводната или електрическата инсталация.

Клиенти и поддръжка

Как ни намират нашите клиенти

До 45% от обектите се работят по препоръка.

20% от завършените обекти са преправени след работа на недобросъвестни майстори.

Нашите клиенти ни намират по различни начини. Някои от тях са насочени към нас от приятели или семейство, които са имали положителни преживявания с нашите услуги. Други ни откриват в интернет, като търсят строителни фирми в своя район.

Как да поддържате банята си като нова

Плесенът и мухълът са често срещани проблеми в банята, тъй като това помещение е постоянно влажно и топло. Те могат да причинят редица проблеми, включително здравословни проблеми, неприятна миризма и повреда на материалите.

Ето няколко съвета, които можете да следвате, за да намалите риска от появата на плесен и мухъл в банята си.

– Осигурете достатъчна вентилация. Вентилацията е най-важният начин за предотвратяване на плесен и мухъл в банята. Това може да стане чрез инсталиране на смукателен вентилатор в банята. Вентилаторът трябва да има капацитет на въздушния поток, подходящ за размера на вашата баня.

Ако нямате възможност да инсталирате смукателен вентилатор, можете да опитате да подобрите вентилацията на банята по други начини. Например, можете да оставите прозореца или вратата леко отворени, когато се изкъпете, или да използвате вентилатор за баня.

Подходящи материали

– Използвайте подходящи материали. Боята, фугиращата смес и силиконът, които се използват в банята, също могат да повлияят на образуването на плесен и мухъл. Изберете продукти, които са предназначени за помещения, склонни към влага. Тези продукти са по-устойчиви на плесен и мухъл.

Когато избирате боя, потърсете продукт, който е обозначен като „устойчив на влага“ или „водоустойчив“. Когато избирате фугираща смес, потърсете продукт, който е обозначен като „устойчив на мухъл“ или „антимикотичен“. Когато избирате силикон, потърсете продукт, който е обозначен като „устойчив на влага“ или „водоустойчив“.

– Почиствайте редовно. Редовното почистване и поддържане на банята също е важно за предотвратяване на плесен и мухъл. Избършете всички повърхности в банята след всяко използване, за да премахнете излишната влага.

Редовно почистване и поддържане

Почиствайте фугите между плочките редовно с препарат за почистване на фуги. Това ще помогне да се предотврати задържането на влага и развитието на плесен и мухъл.

Това са само няколко съвета, които можете да следвате, за да предотвратите плесен и мухъл в банята си. Като следвате тези съвети, можете да намалите значително риска от появата на тези проблеми.

Най евтин ремонт на баня

Нашите майстори са тук за вас. Започнете днес. Видео ремонт на баня