Ремонт на баня

Професионален
ремонт на баня

 НИЕ СМЕ ГОТОВИ ДА ИЗЧИСЛИМ ЦЕНАТА НА РЕМОНТА НА ВАШАТА БАНЯ В РАМКИТЕ НА 10 МИНУТИ.

Цялостен ремонт на баня цена и срок

Фирмата ни извършва ремонт на баня и тоалетна до ключ. Извършваме всички видове дейности, необходими за цялостен ремонт. Можете също така да поръчате всякакъв вид услуга отделно…

Услуги за обновяване на баня

Извършваме монтажни и демонтажни работи, монтираме вани, тоалетни и друго оборудване, изравняваме тавани, стени и подове, полагаме плочки и подови настилки, монтираме окачени тавани.

Ремонтът или обновяването на дома е хубаво, но отнема много време. Ние предлагаме услуги за ремонт на баня в София, с надеждата, че няма да се притеснявате да търсите работници. Нашата компания ви гарантира надеждността и издръжливостта на всички извършени работи. Ще се почувствате удобно да се преместите в обновен, модерен дом. Добрият ремонт на баня изисква опит и много знания от работниците. Свържете се с нас, ние сме професионалисти. Нашите майстори, всяка работа, всяка сложност под сила.

Ремонт на баня София

Всеки иска да има стилен и издръжлив ремонт в банята си. За да изпълните тази мечта, трябва да работите усилено и, разбира се, да изберете група от най-добрите специалисти по ремонта. Нашата компания вярва, че дизайнът на банята трябва да съчетава модерни технологии и изтънченост на традицията.

Шест причини хората да ни изберат

Качествен материал

 Материали с гарантирано високо качество в България.

Акредитиран

Подхождаме индивидуално към всеки проект.

Обучени работници

Професионална квалификация по специалност.

Кратки срокове

Бързо, Изгодно, Качествено.

Бърз отговор

Обаждате ни се или оставяте заявка – специалист идва при вас.

3 години гаранция

Получавате гаранция за всички извършени работи.

Поискайте вашата безплатна оферта

Ние също така правим всички измервания абсолютно безплатно, а ако имате въпроси, нашите мениджъри по поддръжката ще ви отговорят много бързо и ще ви посъветват.

За нас е важно да знаете точната цена на нашите услуги преди ремонта на банята

Какво предлагаме :

Нашите предимства

Надеждността на компанията се потвърждава от положителни отзиви от началото на работа през 2014 г..

Надеждност

Тясната специализация на нашата компания е гаранция за професионализъм. Работим по договор. Заплащане за реално извършена работа.

Достъпна цена

Ниската цена се постига чрез оптимизиране на производствените процеси. Нашата компания има отлично съотношение цена/качество.

Качество

Нашите услуги имат най-добро съотношение между цена и качество

Цената на Ремонта на Баня: Фактори, Процес и Бюджетни Насоки

Въведение 
Ремонтът на баня е важен проект, който може да промени изцяло визията и функционалността на вашия дом. Този статия ще изследва различните фактори, които влияят на цената на ремонта на банята, както и ще предостави бюджетни насоки за този важен процес.
 

Част 1: Фактори, Определящи Цената на Ремонта 

 
1. Обхват на Работата: По-голямата и сложната баня ще изисква повече материали и труд. Разглеждането на различни елементи на ремонта – подове, стени, санитария, електроинсталации и други, е необходимо.
 
2. Избор на Материали: Качеството и видът на използваните материали имат значително влияние. Мрамор, плочки, керамика, боя и санитария се различават по цена и качество.
 
3. Професионални Услуги: Най-вероятно ще наемете строителни специалисти за ремонта. Техният опит и трудът, който те извършват, също ще определят разходите.
 
4. Допълнителни Елементи: Ако искате да добавите допълнителни елементи като вградени шкафове, джакузи или отопление на пода, тези разходи също трябва да бъдат взети предвид.
 
5. Разходи за Труд и Работа: Освен материалите, работната ръка също има своя цена. Работниците, които ще извършват ремонта, ще се заплатят според работния ден или проект.
 

Част 2: Процес на Ремонт 

 
1. Планиране и Дизайн: Първата стъпка е да определите как точно искате да изглежда вашата баня след ремонта. Това включва избор на цветове, материали и инсталации.
 
2. Изхвърляне на Старите Материали: Преди да започнете с новия монтаж, трябва да премахнете старите подове, стени и санитария. Това може да бъде сложен процес и изисква правилно изхвърляне на отпадъците.
 
3. Инсталация и Саниране: В тази фаза се инсталират новите материали – подове, стени, санитария и др. Важно е да се осигури коректна инсталация и саниране, за да се избегнат бъдещи проблеми.
 
4. Завършване и Декорация: След като новата баня е инсталирана, идва време за завършващи работи и декорация. Тук можете да добавите личен стил и уют.
 

Част 3: Бюджетни Насоки 

 
1. Заделете Бюджет: Преди да започнете ремонта, определете реалистичен бюджет. Не забравяйте да включите резерви за непредвидени разходи.
 
2. **Сравнете Оферти: Получете оферти от различни строителни фирми и доставчици на материали. Сравнете цените и качеството на предлаганите услуги.
 
3. Планирайте Спестявания: Ако сте ограничени в бюджета, могат да бъдат взети предвид някои компромиси като избор на по-икономични материали или намаляване на обхвата на проекта.
 
4. Съчетайте Самодейност и Професионализъм: Може да решите да извършите някои части от работата сами, а други да бъдат доверени на професионалисти, за да пестите на разходите.
 
Заключение 
Ремонтът на банята е значима инвестиция във вашия дом и комфорт. Цената на ремонта зависи от множество фактори, но с правилно планиране и управление на бюджета можете да постигнете желания резултат без излишни разходи. Важно е да се обърне внимание на детайлите.
„Намерете Професионални Майстори за Ремонт на Банята с Нас!“
 
Ремонтът на банята е сериозен проект, който може да преобрази вашето пространство и подобри комфорта и стойността на вашия дом. Ако ви трябват майстори с опит и експертиза за изпълнение на вашия ремонт на банята, не търсете повече. Ние предлагаме надеждни и професионални майстори, готови да сътрудничат с вас и да осъществят вашите банeни мечти.
 
 
 
 
 
 

Цени за ремонт на баня 2023

Цялостен ремонт

Цената е само за труд

3000

15 работни дни

3 години гаранция

Годишна подръжка

 
Частичен ремонт

Цената е само за труд

1500

 15 работни дни

1 години гаранция

Годишна подръжка

 
Лукс ремонт на баня

Цената е само за труд

5000

15 работни дни

4 години гаранция

Годишна подръжка

баня кв Овча Купел
Баня кв. Овча Купел

 

Тип баня:  комбинирана баня

Площ:  баня 3.8 м2

Срокове:  15 дни

Цена:  2720 лв.

ремонт на баня
Баня кв. Дружба

 

Тип баня:  комбинирана баня

Площ:  баня 2.4 м2

Срокове:  11 дни

Цена:  2200 лв.

баня дървеница
Баня кв. Дървеница

 

Тип баня:  комбинирана баня

Площ:  баня 2.6 м2

Срокове:  12 дни

Цена:  2500 лв.

реновиране на тоалетна и баня

История на нашите клиенти

До 45% от обектите се работят по препоръка.

20% от завършените обекти са преправени след работа на недобросъвестни майстори.

 

Разходи за ремонтиране на баня

Моля, имайте предвид, че цените са приблизителни диапазони и могат да варират в различните градове по отношение на таксите за труд, качеството и наличността на материали. Mоже да погледнете ценова листа на ремонтните услуги и довършителни ремонти.
Не се бави. Спести днес!
Качество и гаранция
Най евтин ремонт на баня

Нашите майстори са тук за вас. Започнете днес. Видео ремонт на баня